Voor een verrukkelijk visgerecht met een twist, probeer dit recept voor Jasmijnrijst met Gegrilde Zalm en Sesam-Gember Dressing:
𝙄𝙣𝙜𝙧𝙚𝙙𝙞𝙚𝙣𝙩𝙚𝙣:
𝙄𝙣𝙨𝙩𝙧𝙪𝙘𝙩𝙞𝙚𝙨:
1️⃣ Marineer de zalmfilets in de sojasaus, sesamolie, gember en knoflook. Laat het minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
2️⃣ Verwarm een grillpan op middelhoog vuur en gril de zalmfilets aan beide kanten tot ze gaar zijn en een goudbruine korst hebben.
3️⃣Meng de gekookte Jasmijnrijst met de rode paprika, komkommer en lente-ui.
4️⃣ Verdeel de Jasmijnrijst over de borden en leg de gegrilde zalmfilets erbovenop.
5️⃣Drizzle de sesam-gember dressing over de zalm en bestrooi met sesamzaadjes en verse koriander.
Serveer dit smaakvolle gerecht voor een culinaire ervaring die je klanten zullen waarderen!